Често Задавани Въпроси

1. Как да разбера, че поръчката ми е приета и ще бъде изпълнена?
Достатъчно е да попълните всички необходими полета, да одобрите дизайна на картичката и текста на личното писмо от Дядо Коледа и да заявите желание за покупка. След като направите поръчката ние ще потвърдим приемането й и ще ви изпратим уведомителен и-мейл, а след това ще се обадим на посочения от вас телефон.

2. Какви са начините за плащане?
Можете да извършите плащане на коледната картичка чрез:
– Наложен платеж;
– Банков превод по сметка на сайта;
– EPAY.
При наложен платеж заплащането става при доставката на картичката от куриер или пощальон.
При плащане чрез банков превод е необходимо да попълните платежно нареждане, което ще ви изпратим заедно с потвърждението на поръчката и да заплатите дължимата сума в рамките на 48 часа, за да бъде изпълнена поръчката ви в посочената от вас дата.

3. Ако поръчам поздравителен смс, как да платя?
При поръчка на поздравителен смс, заплащането се извършва със смс.

4. Каква информация е включена в писмото от Дядо Коледа?
В писмото от Дядо Коледа е включено името на детето, до което е адресирано уникалното писмо от Дядо Коледа, както и имената на няколко поръчителя ( мама, баба, тате и т. н.)
Това, което е необходимо да направите е да попълните данните на децата ( имена, пол и т. н.), както и да посочите желаните от тях подаръци. Ако поръчителите на писмото са повече от един,трябва да отбележите във формата и да посочите имената ( мама, баба, дядо, тате или други).
Във формата за заявка трябва да попълните останалите задължителни полета и да ни изпратите своята заявка.
След като подготвим вашето лично послание, ние ще ви го изпратим за одобрение, заедно с поредния номер и стойността на поръчката. След одобрение от ваша страна поръчката ви ще бъде изпълнена в желания от вас срок.

4. Как ще се достави писмото на Дядо Коледа?
Доставките на коледните картички, придружени с писмо лично от Дядо Коледа се извършават с помощта на Econt ( чрез препоръчано писмо).
Важно! Ние се ангажираме единствено да произведем и доставим чрез Econt писмото от Дядо Коледа!

5. Какви са сроковете за производство и доставка на коледните картички?
След одобрение от ваша страна и след поемане на поръчката от наша страна, ние ще произведем вашите картички в рамките на една работна седмица. Ние се ангажираме да изработим картичките и да ги предадем в рамките на уговорените срокове в пощенските клонове за обработка и доставка.

Важно! Посочената дата в сайта ни се отнася за времето, в която ние изпращаме писмата, а не датата, на която вие ще ги получите. Датата, на която ще получите вашата картичка се определят от Econt.

6. Мога ли да поръчам писмо, което да се достави извън територията на Република България?
Възможно е, ако Econt предлагат такава услуга.

7. Мога ли да се откажа от поръчката?
Вие сте в правото си да се откажете от поръчката, стига да го сторите в рамките на 48 часа от приемането й.

Коментарите са затворени.