Общи условия

1.  Условия за ползване на http://santamail.eu.
Настоящите „Общи условия” уреждат взаимоотношенията между http://santamail.eu и потребителите на сайта. С влизането си на страницата на уебсайта Вие давате своето съгласие да спазвате общите условия на уебсайта и се задължени да ги спазвате. В случай, че Общите условия не ви удовлетворяват, молим да не ползвате този уебсайт. Общите условия влизат в сила веднага след публикуването им на страниците на http://santamail.eu и са задължителни за всички негови потребители.

2. Авторски права
Съдържанието на сайта — текст, информация, графики, дизайн на картичките и други е собственост на http://santamail.eu и е защитено от
Закона за авторското право. Съдържанието на сайта е предназначено за лично ползване и всяко друго неупълномощено ползване ще бъде тълкувано като нарушение на упоменатия по – горе закон.

3. Описание на предлаганите услуги
Сайтът предлага на своите потребители възможност за покупка на уникални коледни картички, и електронни картички от страницата на http://santamail.eu. Всички предлагани стоки и услуги са с уникално съдържание, стилен и елегантен дизайн и напълно авторски.

4. Поверителност на данните
Личните данни, които предоставяте на  http://santamail.eu са защитени от закона и ще бъдат използвани единствено при обслужването ви като клиент, за да изпълним Вашата поръчка бързо и коректно.

5. Поръчка
Можете да поръчвате от http://santamail.eu нон – стоп, във всеки един ден от годината. С приключване на Вашата поръчка ще получите от нас отговор, че поръчката ви ще бъде изпълнена.

6. Отмяна на поръчка
Потребителя има право да отмени своята поръчка в рамките на 48 часа от финализирането на покупката.

Santamail.eu може да отмени поръчката при:

  • Софтуерен проблем, довел до невъзможност да се изпълни поръчката;
  • Когато плащането на поръчката не е изпълнено в рамките на посоченото време;
  • Адресът за доставка не е попълнен коректно или е непълен.

7. Цени
Крайната сума на закупения продукт се формира на база цена на продукта с включено ДДС плюс цената на доставката.

Коментарите са затворени.